Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ ΕΛΤΑ & Δήμου Παπάγου - Χολαργού
Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018 μεταξύ των Ελληνικών Ταχυδρομείων και του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Το Σύμφωνο υπέγραψαν ο Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Ιωάννης Ζαρολιάγκης και ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος κατά τη συνάντησή τους στα γραφεία της Διοίκησης των ΕΛΤΑ,  παρουσία της Προέδρου του ΔΣ ΕΛΤΑ κας Ευφροσύνης Σταυράκη, του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή κ. Σπυρίδωνα Σιάνου και του Διευθυντή Φιλοτελισμού κ. Γεωργίου Ντζούρα.

Η συμφωνία μεταξύ των ΕΛΤΑ και του Δήμου, θέτει το πλαίσιο  συνεργασίας για την ανάδειξη των πολιτιστικών δράσεων των δυο συμβαλλομένων στους τομείς αρμοδιότητάς τους.

Η συνεργασία των δύο φορέων εγκαινιάστηκε στις 12 Μαρτίου 2018, με τη συνδιοργάνωση της έκθεσης «Κώστας Ι. Σπυριούνης – Γραμματόσημα» στον εκθεσιακό χώρο του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα συμβάλλουν στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού προς τιμήν του ζωγράφου Κώστα Ι. Σπυριούνη διαθέτοντας στο Δήμο τα 21 έργα του από τις Αναμνηστικές Σειρές γραμματοσήμων «Έλληνες Ηθοποιοί» και «Αφιέρωμα στο Ελληνικό Λαϊκό τραγούδι»  με σκοπό να αναδειχθεί η τέχνη της δημιουργίας γραμματοσήμων.

Το σύμφωνο συνεργασίας προβλέπει τη συνέχεια κοινών πολιτιστικών δράσεων των δυο μερών κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου – Χολαργού 2018.


e-shop
εξυπηρέτηση 800 11 82 000
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: