Παρουσίαση Αναμνηστικής Σειράς γραμματοσήμων « ΑΕΚ – 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης στην καλαθοσφαίριση»
Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Αναμνηστική Σειρά γραμματοσήμων με τίτλο « ΑΕΚ – 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης στην καλαθοσφαίριση» κυκλοφόρησαν τα ΕΛΤΑ  στις 30 Μαρτίου 2018 και η επίσημη παρουσίασή της έγινε  την ίδια μέρα στο Αίθριο του Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου.  

 Η έκδοση πραγματοποιήθηκε για να τιμηθεί η επέτειος των 50 χρόνων από την πρώτη φορά που ελληνική ομάδα κατέκτησε πανευρωπαϊκό τίτλο: το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης 1968 από την ΑΕΚ.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. των ΕΛΤΑ, Ευφροσύνη Σταυράκη, παρουσίασε την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων και δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τιμή και συγκίνηση για το γεγονός, για τα 50 χρόνια από την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης στην Καλαθοσφαίριση. Τα ΕΛΤΑ είναι παρόντα σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα. Αθλητισμός και ΕΛΤΑ πάνε μαζί. Σήμερα τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν τους  Κυπελλούχους Ευρώπης, χαρίζοντάς τους στο κομμάτι εκείνο της ιστορίας  που δεν ξεχνά».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΑΕΚ B.C  Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, τόνισε: «Ευχαριστούμε  τα Ελληνικά Ταχυδρομεία για την ξεχωριστή αυτή τιμή,  για την άμεση ανταπόκριση και το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε να το αγκαλιάσουν όλοι οι φιλότεχνοι και οι φίλαθλοι (οπαδοί) της ομάδας μας».

 Στην εκδήλωση παραβρέθηκε σύσσωμη η ομάδα της ΑΕΚ  και ο  αρχηγός της Ντούσαν Σάκοτα τόνισε μεταξύ άλλων: «Εκ μέρους και της ομάδας της ΑΕΚ και όλων  των παικτών θα ήθελα να εκφράσω την υπερηφάνεια μας, που γραφτήκαμε με χρυσά γράμματα στην ιστορία αλλά και για τη συμμετοχή μας στην εκδήλωση αυτή των ΕΛΤΑ».


Τέλος, ο διευθυντής Φιλοτελισμού ΕΛΤΑ, Γιώργος Ντζούρας, αποκάλυψε, ότι το επόμενο διάστημα πρόκειται να εκδοθεί από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σειρά αναμνηστικών με σκίτσα των «Θεών» του «έπους» της 4ης Απριλίου 1968, αλλά και επετειακό λεύκωμα σε συνεργασία με την ΑΕΚ Β.C.


Από τη διοίκηση της ΑΕΚ B.C. παραβρέθηκε ο Νίκος Μπαμπανικολός, ο προπονητής της ομάδας Ντράγκαν Σάκοτα ενώ ήταν επίσης παρών και ο σκηνοθέτης της ταινίας «1968», Τάσος Μπουλμέτης.  Από τη  διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων ο Διευθύνων Σύμβουλος Ιωάννης Ζαρολιάγκης, οι Γενικοί Διευθυντές Σάββας Δάνδολος και Σπύρος Σιάνος , Διευθυντές και στελέχη της εταιρίας. 

Από τους θρυλικούς άσσους της «Βασίλισσας του ’68, παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ο Χρήστος Ζούπας και ο Νίκος Νεσιάδης.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ από την εκδήλωση, εδώ:  https://youtu.be/mrgnJ8cuvmg από το κανάλι των ΕΛΤΑ στο youTubee-shop
εξυπηρέτηση 800 11 82 000
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: