Γενικοί Διευθυντές

Σούλα Έβανς Γενική Εμπορική ΔιευθύντριαΣούλα Έβανς

Γενική Εμπορική Διευθύντρια

Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο, τελείωσε το Οικονομικό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης με άριστα και έκανε master στα οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Birmingham στην Βρετανία.

Ξεκίνησε την καριέρα της σαν ακαδημαϊκός, στο London Business School και έχει διδάξει στα πανεπιστήμια του City και του Greenwich στο Λονδίνο.  Κατά το διάστημα 1987-1991 εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε  βρετανική εταιρεία συμβούλων marketing στο Λονδίνο, και απο τις αρχές του 1992 και για σχεδόν 8 χρόνια εργάστηκε στην British Telecommunications,  oπου κατείχε διευθυντικές θέσεις σε νευραλγικούς τομείς όπως marketing, στρατηγική και επιχειρησιακό σχεδιασμό.
 
Το 1999, ανέλαβε την Γενική Εμπορική Διεύθυνση στην eircom, τον κύριο τηλεπικοινωνιακό πάροχο της Ιρλανδίας.

Μετά απο 3 χρόνια στην eircom και σχεδόν 20 χρόνια συνολικά στο εξωτερικό, επέστρεψε στην Ελλάδα, να αναλάβει τη Γενική Εμπορική Διεύθυνση του ΟΤΕ την οποία και κατείχε κατά το διάστημα 2002-2007.
 
Από το 2008 μέχρι το 2010 ήταν  Γενική Διευθύντρια της On Telecoms στην Ελλάδα.

Σάββας Δάνδολος Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών ΛειτουργιώνΣάββας Δάνδολος

Γενικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών

Ο Σάββας Δάνδολος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Ε.Μ.Π. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).

Από το Μάιο του 2010 έχει αναλάβει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Επιχειρησιακής Μονάδας Επιστολικού Ταχυδρομείου.

Τον Ιούνιο του 2003 ανέλαβε τη Διεύθυνση Στρατηγικής & Ανάπτυξης του ΕΛΤΑ.  Κατά τη διάρκεια της θητείας του είχε την ευθύνη, μεταξύ άλλων, για την κατάρτιση και παρακολούθηση του Στρατηγικού & Επιχειρησιακού Σχεδίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων και των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου, την εξεύρεση Κοινοτικών Πόρων, τη διαμόρφωση προτάσεων αναπτυξιακού χαρακτήρα και την αξιολόγηση προτάσεων επιχειρηματικών συνεργασιών, την παρακολούθηση των αλλαγών στο ρυθμιστικό πλαίσιο της ταχυδρομικής αγοράς και την ανάπτυξη σχέσεων με την ρυθμιστική αρχή (ΕΕΤΤ) και άλλους ταχυδρομικούς οργανισμούς και τη διαχείριση σχέσεων με ανεξάρτητες Αρχές (Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών, Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων).

Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 1989, όταν διαδοχικά εργάσθηκε σε γνωστές εταιρίες, ως Υπεύθυνος Τεχνικών Υπηρεσιών & Νέων Έργων,  ως Τεχνικός Διευθυντής & Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας και ως Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing.
e-shop
εξυπηρέτηση 800 11 82 000
facebook
Bookmark and Share