Τραπεζοασφαλιστικά Προϊόντα

Τα ΕΛΤΑ   μέσα από την συνεργασία τους  με τον Όμιλο Eurobank  δημιούργησαν και  προσφέρουν  ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΛΤΑ με την υποστήριξη της Eurolife ERB Ασφαλιστική. Το ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΛΤΑ διατίθεται με  τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας Βιοιατρική και ανήκει στην οικογένεια προγραμμάτων Ζωή & Υγεία.  Έχει ανταγωνιστικό κόστος, μόνο με 5€* ή με 3,5€*ανά μήνα, και μπορείτε να το αποκτήσετε με απλές διαδικασίες μέσα από ένα κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ). 

Η Eurolife ERB Ασφαλιστική, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην ελληνική αγορά και έχει πολύχρονη εμπειρία στην ασφάλιση προγραμμάτων υγείας. Η υψηλή κεφαλαιακή της επάρκεια, η ισχυρή κερδοφορία της και η παροχή ασφαλιστικών προϊόντων που μπορούν να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο κάθε ασφαλιστική ανάγκη, αποτελούν μερικούς από τους λόγους που την εμπιστεύονται πάνω από 380.000 πελάτες.

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας Βιοιατρική προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας για πάνω από 30 χρόνια. Διαθέτει 26 αυτόνομα διαγνωστικά εργαστήρια και 3 κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πειραιά καθώς και ένα εκτεταμένο δίκτυο με συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα,  και ιατρούς όλων των ειδικοτήτων πανελλαδικά.  

Τώρα ΚΑΙ η υγεία σας, γίνεται «Α’ προτεραιότητας αποστολή» των ΕΛΤΑ.

ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΕΛΤΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΛΤΑ.

*ισχύει σε περίπτωση χρέωσης του προγράμματος με κάρτα Eurobank σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

e-shop
εξυπηρέτηση 800 11 82 000
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: