Ασφαλιστικό Πρόγραμμα Πρόληψη & Φροντίδα ΕΛΤΑ

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και είναι σημαντικό να μην περιμένουμε να συμβεί κάτι σοβαρό για να τη φροντίσουμε. 

Εξασφαλίστε σημαντικές ιατρικές παροχές για εσάς και την οικογένειά σας με την αξιοπιστία της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, με το πρόγραμμα Πρόληψη & Φροντίδα.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα Πρόληψη & Φροντίδα, είναι ένα πρόγραμμα εξωνοσοκομειακής φροντίδας και πρωτοβάθμιας περίθαλψης, το οποίο παρέχει δωρεάν μια σειρά από σημαντικές ιατρικές υπηρεσίες και διαγνωστικές εξετάσεις ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει ιατρικές υπηρεσίες σε προνομιακές τιμές.

Το πρόγραμμα Πρόληψη & Φροντίδα  απευθύνεται σε ηλικίες από 18 έως και 74 ετών, σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους σε όλη τη χώρα, καλύπτοντας ανάγκες πρόληψης και φροντίδας με το εξαιρετικά χαμηλό ετήσιο κόστος ανάλογα με την επιλογή του ασφαλιζόμενου. Ο πελάτης έχει δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα από 2 συμβόλαια ανάλογα με τις ανάγκες του.   

Με το ασφαλιστικό πρόγραμμα Πρόληψη & Φροντίδα της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, εξασφαλίσαμε για εσάς ειδικές παροχές από τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ενδεικτικά:
  • Δωρεάν Ετήσιος Προληπτικός Έλεγχος (Check Up) γενική αίματος, γενική ούρων, ουρία, σάκχαρο, ουρικό οξύ, τριγλυκερίδια, χοληστερίνη κ.α. στα ιδιόκτητα διαγνωστικά κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, καθώς και στα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα πανελλαδικά (507 σημεία εξυπηρέτησης). 
  • Δωρεάν απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των κλινικών του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στις ειδικότητες Παθολόγου, Καρδιολόγου, Γενικού Χειρουργού και Ορθοπεδικού. 
  • Δωρεάν Διαγνωστικές εξετάσεις, με χρήση έγκυρου παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ. 
  • Χρήση Γραμμής Υγείας για την παροχή χρήσιμων ιατρικών πληροφοριών και το συντονισμό του ασφαλιστικού προγράμματος, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο με αστική χρέωση. 
  • Καθώς και άλλα ειδικά προνόμια


Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον Πίνακα με τις αναλυτικές παροχές.

*Το πρόγραμμα παρέχεται από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015, αρχικά μέσω 160 Καταστημάτων των ΕΛΤΑ σε όλη την Ελλάδα και σύντομα θα προσφέρεται από όλο το Δίκτυο Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων. e-shop
εξυπηρέτηση 800 11 82 000
Αναζήτηση Περιεχομένων
Mobile apps:
YouTube
Instagram
facebook
Join us on: